MESLEKTAŞLARIMIZIN KATILIMIYLA “ÇOKLU-PARALEL BARO” PROJESİ GERİ ÇEKİLİNCEYE KADAR NELER YAPILABİLECEĞİ TARTIŞILDI

08/07/2020
Baroların protestolarına ve halk nezdinde yoğun eleştirilere rağmen "çoklu-paralel baro" düzenlemesi hakkında Baro başkanımız Av. Veli Küçük’ün katılımıyla Reşatbey Adli Yardım ve Staj Eğitim Merkezinde gerçekleşen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda meslektaşlarımız farklı görüş ve öneriler sundu.
Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Av. Türkan Eşli, Başkan Yardımıcımız Av. Sabahattin Gümüş, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz A. İlknur Önal Tarkan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Timur Ortatepe, Av. Miyesser Erselan Önenli, Av. Mert Kuşdemir, Av. Furkan Kılıç, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Nevzat Elçi, Baro Meclisi Başkanı Av. Mustafa Canberk, TBB Delegemiz Av. Ümit Büyükdağ ve Av. Yurdagül Gündoğan ile çok sayıda meslektaşımızın hazır bulunduğu toplantının açılışını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük yaptı.
“DAHA GENİŞ KAPSAMLI OLARAK TEPKİMİZİ BÜYÜTELİM”
Daha etkin ve yerinde yapılacak eylemlerin önemli bir adım olduğunu vurgulayan Başkanımız Av. Veli Küçük, toplantının da bu adımı sağlama amacı taşıdığını belirtti. Sürecin başarıya ulaşmasında avukatların ve halkın katılımının sağlanmasının önemine işaret etti.
Daha sonra söz alan katılımcılar, eylem, gösteri ve yürüyüşlerin yanı sıra, el ilanları ve billboardlara reklamlar verilerek halka ‘Çoklu-Paralel Baro’ Projesine neden karşı çıkıldığının anlatılmasını, Atatürk Parkı’nda meslektaşlarımızın ailelerinin de katılımıyla oturma protestosu düşünülmesine kadar farklı öneriler tartışıldı.