MHP İL AR-GE YÖNETİCİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ

21/11/2017
MHP İL AR-GE YÖNETİCİLERİ BAROMUZU ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Araştırma ve Geliştirme Yönetimi Adana Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ü ziyaret ederek istişare amaçlı çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundular.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Nevzat Elçi ile sohbet eden MHP heyeti Baro’nun çalışmalarında başarı dilediler. Görüşmede MHP İl Başkan Yardımcısı Lütfiye Karamut, Ar-Ge yöneticileri  Timur Özgan, Nurullah Aldemir ve Ömer Ötügenli ile Baromuz üyesi Av. Derya Göksuçukur da hazır bulundular.

Görüşmede, Adana'da yurttaşın adalete erişimi, hak arayışı ve gündelik yaşamda karlışatığı sorunların çözümüne katkı sunması amacıyla neler yapılması gerektiği konusunda bilg alışverişinde bulunuldu. Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Adli Yardım hizmetlerinin kapsamının mevcut yönetim döneminde daha da genişletildiğini, Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri koordineli olarak tanıtım ve bilgilendirme çalışmalarının yapılabileceğini, Bölge Adliye Mahkemesinin faaliyete geçmesi ve yeni Adliye Binasına taşınması durumunda o bölgeye görüş ve yürüyüş mesafesinde Baromuza ait bir hizmet binası için yer ihtiyacı olduğunu, geniş perspektif ile yapılacak hizmet binasının avukatlara, yurttaşlara ve il dışından gelecek insanlara da büyük hizmetleri olacağını belirterek, bu konuda desteklerini beklediklerini söyledi.

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyetini dile getiren Baro Başkanımız Av. Veli Küçük,  baro olarak hukukun ve insan yaşamının temas ettiği her yerde var olacaklarını, bu anlamda ortak çalışmalara, yardıma ve desteğe hazır olduklarını belirterek, MHP heyetine teşekkür etti.

Sohbet sonunda MHP il yönetimi Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e Türk Bayrağı hediye etti.