SEYHAN BELEDİYE BAŞKANI AKİF KEMAL AKAY’DAN BARO BAŞKANIMIZ Av.SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

25/11/2022

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Adana Baro Başkanlığına yeniden seçilen Av.Semih Gökayaz’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Baro Başkanımız Av. Semih Gökayaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür ederek, kurumlar arasındaki işbirliğinin önemli olduğunu söyledi. Seyhan Belediye Başkanı Akay da, Baromuz ile topluma ve kentimize fayda sağlayacak çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını iletti.
Ziyaret esnasında; Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Genel Sekreterimiz Av.İlker Mengü, Saymanımız Av. V. Mert Kuşdemir, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Av. Esem Yiğit, Av.İlker Güzel, Seyhan İmar AŞ Genel Müdürü Serhat Kanepeci, Baromuz üyesi meslektaşlarımız Av. Tuğgen Gökayaz, Av. Emel Nazlıcan İşcan, Av. Nazife Semra Şahinkuş, Av. Gamze Lamba Apaydın, Av. Eda Müjgan Atmış, hazır bulundular.
Ziyaret sohbet ortamında sona erdi.