STAJ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

08/11/2019
STAJ EĞİTİM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR.

STAJYER AVUKATLARIMIZA “İHALENİN FESHİ” ve “TEBLİGAT HUKUKU” ANLATILDI.

Baromuzun, 2019-2020 dönemi staj eğitim çalışmaları 4-5 ve 7 Kasım 2019 tarihlerinde Reşatbey Mahallesinde bulunan hizmet binasındaki Staj Eğitim Merkezimizde gerçekleştirildi.

Üç gün devam eden çalışmalarda “İhalenin Feshi” ve “ Tebligat Hukuku” hakkında konularında yetkin isimler stajyer avukatlarımıza önemli bilgiler aktardı.

Baromuz mensubu Av.Cem Kösemen ‘İhalenin Feshi’ konusunda çok kıymetli paylaşımlarda bulundu. Av.Kösemen hacizde süreler, satış hazırlıklıları, kıymet takdirine itiraz, ihalenin fesih nedenleri ve ihalenin feshi davasının sonuçları konusunda ayrıntılı bilgi verdi.

Daha sonraki günlerde yapılan eğitimde stajyer avukatlarımıza “Tebligat Hukuku” konusu anlatıldı.

Baromuz üyesi Av. Ahmet Kızıl ve Gaziantep Barosu üyesi Av. Ömür Taşar, konuyla ilgili stajyer avukatlarımızı bilgilendirdi, stajyer avukatlarımıza, tebligat hukukunun önemine vurgu yaptılar.

Eğitim içeriğinde 7201 sayılı Tebligat Kanunu’un 10, 11, 16, 21, 35. ve 39. maddeleri stajyerlerimize Yargıtay kararları örneklemeleriyle ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.