STAJ EĞİTİM PROGRAMIMIZDA 18. GRUP EĞİTİMLERİ BAŞLADI

19/02/2024
STAJ EĞİTİM PROGRAMIMIZDA 18. GRUP EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Adana Barosu staj eğitim çalışmaları kapsamında on sekizinci grubun eğitimleri Reşatbey Staj Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen (12.02.2024- 16.02.2024) derslerle başladı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Staj Komisyonu Başkanımız Av. Hasan Alkan, uygulanan eğitim programı hakkında açıklamalarda bulundu.

Av. Hasan Alkan, tüm komisyon üyelerimize, tecrübelerini ve mesleki birikimlerini stajyer avukatlarımızla paylaşan kıymetli meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür etti.

Av.Alkan, “Stajyer avukatlarımızın daha fazla bilgi, tecrübe ve deneyim kazanmaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programa katılan 120 stajyer avukatımıza, belirlenen ders programları doğrultusunda haftanın beş günü eğitim veriliyor.

Av. Alkan’ın konuşmasının ardından stajyer avukatlarımıza: Baromuz üyesi meslektaşlarımız, Av. Şafak Uğurlu(Kira Hukuku), Av. Açelya Güneş Can (Kadın Hakları), Av. Ömür Taşer (Kambiyo Hukuku), Av. Rahşan Arya Ulufer (Boşanma Hukuku), Av. Miyesser Ersalan Önenli - Av. Gamze Lamba Apaydın (Çocuk Hakları), Av. Burcu Pul (KVKK), Av. Yasemin Tanır (Arabuluculuk), Av. Abdurrahman Dönmez (Cismani Kararlar), Av. Süleyman Polat (Ceza Özel Hukuku-Suç Tipleri) konuları hakkında mesleki birikim ve deneyimlerini aktardırlar.