STAJYER AVUKATLARIMIZ KAHVALTIDA BULUŞTU

12/05/2018
STAJYER AVUKATLARIMIZ KAHVALTIDA BULUŞTU

KURGUSAL DURUŞMA AKDENİZ BÖLGE BİRİNCİSİ TAKIMIMIZA PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

TBB'nin Hatay’da düzenlediği Kurgusal Duruşma Yarışmasında birinci olan Adana Barosu stajyer avukatlarımıza, Takım direktörümüz Av. Battal Özer’e Baro Başkanımız Av. Veli Küçük ve yönetim kurulumuz tarafından plaketleri törenle takdim edildi.

Baro Tesisilerimizde kahvaltılı programda konuşan Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, “Türkiye Barolar Birliği Kurgusal Duruşma Yarışması Akdeniz Bölgesi Elemelerinde Baromuz birinci olmuştur. Aynı başarıyı bölgemiz adına Türkiye finallerinde de bekliyoruz. Ekipte yer alan stajyer avukatlarımız Aygül Karaköse, Bilal Bayraktar, Hatice Altunok, Sena Turgut ve Ramazan Dalçiçek’i, hocamız Av.Battal Özer’i, Staj Komisyonu Başkanımız Av.Kezbannur Özlahin’i, Staj Komisyonu Koordinatörümüz Av.Semih Gökayaz’ı, emek ve katkı sunanları kutluyorum. “ dedi

Kurgusal Duruşma Yarışmasına katılan stajyer avukatlarımız ve Takım direktörü Av. Battal Özer ile Staj Komisyonu Başkanı Av. Kezbannur Özşahin Aksu kazanılan birincilik kupasını Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’e hediye etti.

BAŞKANIMIZ ŞAMPİYONLUK İSTEDİ.

Yarışmayla ilgili bir açıklama yapan Adana Barosu Başkanımız Av. Veli Küçük, yarışmada stajyer avukatların güzel bir ekip ruhu ile yarıştığını bu durumun da kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, "Yarışmada derece almak kadar yarışta var olmak da güzeldir. Çünkü gençlerimiz geleceğin avukatları olacaklar. Kendilerine inanıyor ve güveniyoruz. Hedefimiz Eylül ayının ortasında yapılacak Türkiye finallerinde şampiyonluktur. Ayrıca kurgusal duruşma yarışmasının genç meslektaş adaylarımızın bilgilerini sunmaları ve tecrübelerini arttırmaları için önemli bir etkinlik, bu nedenle kurgusal duruşma yarışmalarını staj eğitim programına da dahil ettik.” dedi.

Programa Adana Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Genel Sekreterimiz ve Staj Komisyonu Koordinatörümüz Av. Semih Gökayaz , Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Nevzat Elçi, Av. Furkan Kılıç, Komisyon Üyelerimiz ile çok sayıda meslektaşımız katıldılar