STAJYER AVUKATLARIMIZ NEVŞEHİR KAPADOKYA GEZİSİNDE STRES ATTILAR

15/03/2019
STAJYER AVUKATLARIMIZ NEVŞEHİR KAPADOKYA GEZİSİNDE STRES ATTILAR

Baromuz tarafından düzenlenen Nevşehir Kapadokya gezisinde stajyer avukatlarımız stres attılar.
Kapadokya’nın tarihi ve doğal güzelliklerini de fotoğrafladılar. Rehberler eşliğinde tarihiyle ilgili de bilgiler aldılar.
Kafilemiz; Güvercinlik Vadisinde Panaromik fotoğraf çekimi, çanak çömlek atölyesinde çömlek yapımını izleyerek, ustalardan bilgi aldılar. Paşabağı , Dervent Vadisi, Asmalı Konak gezisiyle turu tamamlayarak Adana'ya döndüler.
Baro Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ve Av. Timur Ortatepe, “Düzenlenen Kapadokya gezisinde, yoğun staj eğitimlerinin temposu içerisinde olan meslektaşlarımız keyifli vakit geçirerek stres attılar. Stajyer avukatlarımızın eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını sağlamaya da önem veriyoruz” dedi.
Stajyer avukatlarımız da, geziyi düzenleyen Adana Barosu Başkanı Av. Veli Küçük ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.