STAJYER AVUKATLARIMIZ TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “CMK EĞİTİMİ” PROGRAMINA KATILDI

14/03/2019

Baromuz stajyer avukatları Türkiye Barolar Birliği tarafından 13 Mart 2019 tarihinde düzenlenen, "CMK Eğitimi" programına katıldılar.

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcımız Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreterimiz ve Staj Komisyonu Koordinatörümüz Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Timur Ortatepe ve Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin programda yer aldılar.

Türkiye Barolar Birliği Toplantı Salonunda gerçekleşen programda; Dr. Fahri Gökçen Taner, (Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi) ve Prof. Dr. Metin Feyzioğlu (Türkiye Barolar Birliği Başkanı) tarafından stajyer avukatlarımıza “CMK’da İstinaf Eğitim Semineri” verdi.

Program sonunda eğitme katılan stajyer avukatlarımıza katılım belgeleri sunuldu.
Stajyer avukatlarımız akşam düzenlenen Gala yemeğine de katıldılar.