TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ADANA İL BAŞKANI Av. BÜLENT BÜYÜKDAĞ’DAN BAŞKANIMIZ Av. SEMİH GÖKAYAZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

02/12/2022

Türkiye İşçi Partisi Adana İl Başkanı Bülent Büyükdağ, Çukurova İlçe Başkanı Av. Ercan Avşar, Seyhan İlçe Başkanı Tufan Ünlüeser, İl Başkan Yardımcısı Hakan Çayan, İl Yönetim Kurulu Üyesi Zehra Aydın ile birlikte Adana Barosu Başkanlığına yeniden seçilen Av. Semih Gökayaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Başkanımız Av. Gökayaz, misafirlerine nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve güzel temennileri için teşekkür etti.

TİP Adana İl Başkanı Av. Büyükdağ, "Sizlere yeni üstlenmiş olduğunuz Baro Başkanlığınızda ve tüm çalışmalarınızda üstün başarılar dilerim" şeklinde konuştu.
Ziyaret esnasında, ülke gündemi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyarette, Baro Başkan Yardımcımız Av. Miyesser Ersalan Önenli, Yönetim Kurulu Üyemiz Av. İlker Güzel, Disiplin Kurulu Üyesi Av. Gürler Gaydan da hazır bulundu.
Ziyaret sohbet ortamında sona erdi.