GELENEKSEL “AV. SAVAŞ BEDİR HALI SAHA FUTBOL TURNUVASI”NDA KURA ÇEKİMİ HEYECANI YAŞANDI

13/03/2019

Baromuz tarafından, icra takibi için gittiği bir evde katledilen görev şehidimiz Avukat Savaş Bedir anısına bu yıl 18.sini düzenlenen "Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası"nın fikstür ve kura çekimi yapıldı.
Mahmut Esat Bozkurt Salonunda seri başı olmaksızın gerçekleşen kura ve fikstür çekiminde 4 ayrı grupta mücadele edecek takımlar belirlendi.
Tek devreli lig usulüne göre 24 takım arasında oynanacak bu etapta, gruplarında ilk dörde giren 4 takım daha sonra eleme maçlarında çapraz eşleşmelerle karşılaşacaklar.
Müsabakalar Kuzey Adana Spor Kompleksi'nde 16 Mart 2019 Cumartesi günü saat 12.00’da Vikingler-Memur Sen takımları arasında oynanacak maçla başlayacak. Turnuvada avukat, stajyer avukat, adliye personeli, gazeteci, infaz koruma memurları, emniyet mensupları ve avukat katipleri yer almaktadır.

Törende konuşan Spor Komisyonu Başkanımız Av. Kürşat Anıl, 23 Ekim 2001 tarihinde yaşamını yitiren merhum meslektaşımız Av. Savaş Bedir’i ve aynı saldırıda hayatını kaybeden İcra memuru Hasan Fındıl’ı bir kez daha rahmet ve saygıyla andıklarını belirtti. Av. Anıl, "Sadece sağlıklarında değil, vefatlarından sonra da yitirdiğimiz değerleri hatırlamak, onları yad etmek gerekir. Meslektaşımızı asla unutmadık ve her daim içimizde yaşayacaktır" dedi.
Kura çekimine Adana Barosu Spor Komisyonu Başkanımız Av. Kürşat Anıl’ın yanı sıra, komisyon üyeleri ve takımların temsilcileri katıldı.
TURNUVA KATILAN TAKIMLARIN İSİMLERİ İLGİNÇ
A GRUBU